fredag 8 februari 2008

8:e februari



Oj, oj, oj!
Man fattar inte hur det går till riktigt, eller hur?

9 kommentarer:

ramdamduri sa...

Nej och inte varför heller. Akrobatik i all ära men att vrida sina leder i och ur får en att undra hur hon mår när hon är vuxen och åldras. Gamla akrobater har ibland väldigt smärtsam ålderdom. Känns långt ifrån yoga att stå på en scen och höra en fnissande publik inför det som pågår på scenen. Jag mår lite illa när jag ser det.

Helen sa...

Jag blir så förundrad över att du fortfarande besöker den här bloggen...vi har ju alla ett val eller hur. Du är naturligtvis alltid välkommen, men du verkar alltid så missnöjd över att jag inte gör bloggen så som du vill ha den.

lisa sa...

Jag kunde inte titta färdigt på filmen så sorglig tyckte jag att den var. Varför har man en blogg? För att alla kan läsa och kommentera antar jag? Annars kan man ju maila med dom som bara skriver hur bra man är?

Ullis sa...

Jag förundras mest över hur mycket filmer som finns att hämta på nätet! Vilka är det som lägger ut allt som vi tittar på?
Jag tycker om att läsa din blogg. Du skriver om olika saker, både för yogisar, och mer vardagliga ting som vi alla kan känna igen oss i. Jag undrar varför ni måste klaga så mycket på det man läser och ser här. Det är väl bara att sluta besöka en blogg om man inte är nöjd med den. Den enda vi kan ändra på är oss själva. Jag försöker lära mina elever (11-12 år)att ge såväl positiv som negativ kritik. De kan, så nog tror jag att vi vuxna kan...

ramdamduri sa...

Arg? Oj, vilken svensk modell när det gäller debatt - att man är arg för att man inte tycker lika. Det känns lite trist. Men ok, jag förstår, du vill inte ha några kommentarer om man inte tycker som du. För övrigt skrev jag att jag mådde lite illa över den här flickan som vänder ut och in på sig. För att travestera dig själv, du kanske läser det du behöver?

Marianne sa...

Tänkvärda ord eller hur...

You are a reflection of all your thoughts and actions. Be aware and give your energy to only that which you want to be in your life.

;) Marianne

ramdamduri sa...

Verkligen! Vi är ju mer lika än olika men det som är intressant för mig att fundera över är ju synd om andra uppfattar som missnöje. Kanske finns det hela i betraktarens öga?

Marianne sa...

Just det!
Men det är så viktigt att tänka på vad man ger ut för saker...om de gör mer skada än hjälper kanske det är bra att hålla tillbaka...

"Life is what you make of it - a school, battlefield or a playground." Sri Amma Bhagavan

ramdamduri sa...

Ja! Låt oss leka lite mer och inte bry våra sinnen med hur man vänder ut och in på sig själv :) Eller hur mycket man hinner uppnå på en dag av att sköta familj och träna. Låt oss bara vara och finna glädjen i det, inte i prestationen