Den här muslin blir som crunchy eller Start...fast mycket godare!
Alices musli:
12 dl havregryn
2 dl solrosfrön
1 dl vetegroddar
1 dl sesamfrön
1 dl kokos
caschewnötter, mandel eller hasselnötter
1,5 dl vatten
2 dl lönnsirap eller råsocker
1 tsk salt
1,5 dl olja utan smak typ solros
Blanda all torra ingridienser utom salt, det blandas med det våta.
Rör ihop vått och torrt till en smulig deg. Häll i långpanna och rosta i ugnen c.a 20 min. Rör om ofta. Låt svalna och häll i en fin burk.
fredag 4 april 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Men så perfekt, jag rotade runt och letade efter receptet på Alices goda musli tidigare idag utan att hitta :)))
Tack och tack för de härliga vårbilderna
Tack själv! Hoppas muslin blev god. jag ska själv strö lite av min egen på min fruktsallad, det är super!
Skicka en kommentar